top of page

WONINGEN VAN HOGE KWALITEIT

De woningen zullen van een hoge kwaliteit zijn. Binnen het project wordt niet uitgegaan van het minimale doen om aan de eisen te voldoen, maar juist zo veel mogelijk doen om de bewoners een hoge kwaliteit te kunnen bieden. Een hoge kwaliteit op het gebied van afwerking en gebruikte materialen, maar ook een hoge kwaliteit op het gebied van wonen en leefklimaat. Deze kwaliteiten zijn ingegeven door de architect, die zelf ook in een van de woning zal gaan wonen. Hierdoor kunt u er als toekomstige bewoner vanuit gaan dat over alles nagedacht is om voor u een zo prettig mogelijke woning te bouwen. Hieronder een opsomming van de diverse kwaliteiten die de woning bezit welke zeker niet in alle hedendaagse nieuwbouwprojecten terug te vinden zijn.

DUURZAME EN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE MATERIALEN

teaser-voorvergrijzen-w610.jpg

Thermisch verduurzaamd essenhout

Dit hout wordt door de fabrikant, Carpentier, HOTwood genoemd en wordt bij een thermobehandeling verwarmt tot 215 graden. Dit gebeurd met stoom om scheuren en barsten in het hout tegen te gaan. Het thermohout is na behandeling te vergelijken met tropisch hardhout van klasse I/II en heeft een verbeterde vormvastheid en ook een zeer aantrekkelijke kleur. Bovendien biedt het stabieke HOTwood een verhoogde duurzaamheid en een betere weerstand tegen tegen vocht en houtrot. Binnen dit project heeft het HOTwood nog een vergrijzing doorgemaakt waardoor de kleurverschillen en vervelende vlekvorming bij geveldelen die minder blootgesteld zijn aan weersinvloeden vermeden worden.

windows-standardwindow-image_edited.jpg

Aluminium  gevelkozijnen

Alle gevelkozijnen binnen dit project zijn afkomstig van het degelijke Duitse merk Schuco. De aluminium kozijnen hebben allemaal een goede isolerende werking en zeker met het toegepaste triple glas heeft dat een goed effect op de energiezuinigheid van de woning. De kozijnen worden gepoedercoat in RAL 9005 inclusief fijnstructuur. Wat de kozijnen een modern en luxe uitstraling geven. Op de poedercoating worden een niet-afbouwende fabrieksgarantie van 10 jaar gegeven. Het grote voordeel van de aluminium kozijnen is dat ze niet geschilderd hoeven te worden.

w300h450-a.png

Vuil-, vocht- en schimmelwerende coating

De gestucte delen van de gevel worden allemaal afgewerkt met Strikolith Pearlcoat. Deze coating is waterafstotend, zelfreinigend en onderhoudsarm. Dit is een ideaal systeem om lang te genieten van de mooie witte gestucte gevel.

ENERGIE NEUTRAAL

duurzaam-verwarmingssysteem4.jpg

Luxe ClimaLevel klimaatsysteem

Verwarmen was nog nooit zo eenvoudig; het ClimaLevel systeem verwarmt namelijk op een unieke manier, waarbij twee manieren samenwerken aan een optimale en comfortabele gevoelstemperatuur in uw woning. Enerzijds wordt de woning verwarmd door stralingswarmte van de vloerverwarming, anderzijds door de convectiewarmte, waarbij lucht stroomt door holle bodemelementen. Het systeem maakt gebruik van een warmtepomp en WTW-Unit. 

Door de lage snelheid waarmee de verwarmde lucht via designroosters de ruimte in komt, is deze geruisloos en niet voelbaar. Deze designroosters worden geplaatst voor ramen of glaspuien, waardoor er geen koudeval optreedt en de traditionele, logge en stoffige radiatoren en convectorputten niet meer nodig zijn.

Flatfix-Fusion-piramide-opstelling.jpg

30 zonnepanelen

De woning zullen voorzien worden van 30 zonnepanelen om zodoende volledig in de eigen energiebehoefte te voorzien. Deze zonnepanelen zullen in een zogeheten oost-west oriëntatie op het platte dak van de woning geïnstalleerd worden. Het exacte type paneel zal bepaald worden gedurende het verloop van het project. De ontwikkeling van deze panelen gaat zo hard dat wij er naar streven om de best mogelijk kwaliteit te leveren die op dat moment mogelijk is en binnen het kostenplaatje passen. Maar kwaliteit staat voorop.

plaatsen-van-ytongblok2.jpg

Goede isolatie

De woningen zullen en relatieve hoge isolatie krijgen. Dit wordt bereikt door alle onderdelen van de woning beter te isoleren dan verplicht is vanuit het bouwbesluit. Ook zullen de woningen voorzien zijn van 3-dubbel glas in alle buitengevel kozijnen. Dit alles zorgt voor een goed geïsoleerde schil van de woning.

LUXE AFWERKINGSNIVEAU

Siematic-logo.jpg

Luxe Siematic keuken

De woning zal worden opgeleverd met een luxe SieMatic keuken met een kookeiland van 3 x 1 meter en 4 hoge kasten. Voorzien van Siemens apparatuur, te weten twee combi-ovens, grote koelkast en een vaatwasser. De kookplaat is van Bora met afzuiging in de kookplaat met recirculatie. Zie bijlage in verkoopbrochure.

Binnen de kleur- en materiaalgroep kan de keuken aangepast worden aan de wens van de koper. Tevens is het mogelijk om bij een van de door ons aangewezen leveranciers een andere keuken samen te stellen. Hierover staat meer in de kopers keuzelijst.

Badkamer_1_3_A.jpg

Luxe afgewerkte badkamer en toilet

Zowel de badkamer als de beide toiletten zullen volledig afgewerkt opgeleverd worden. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van luxe materiaal. De badkamer zal voorzien zijn van een luxe inloopdouche met regendouche, een dubbele wastafel en een bad. Het toilet zal uitgevoerd worden met een rimfree hangtoilet en fonteincombinatie. Beide kunnen aangepast worden aan de wensen van de koper.

D9k-_r2t_400x400.png

Luxe binnendeuren

In de woning zullen afgelakte hardhouten kozijnen komen met een extra afdichtingsprofiel, waardoor deuren beter geluidswerend zijn. In deze kozijnen komen vlakke massieve binnendeuren van Svedex. Deze binnendeuren zijn afgewerkt met een zogeheten Superlak van Svedex. Deze lak is uitermate slijt- en krasvast en ongevoelig voor zonlicht. Op deze lag biedt de fabrikant 10 jaar garantie. De deuren zijn standaar voorzien van RVS deurbeslag van het type Mood van Svedex.

big_5479_863156.jpg

Betonnen binnentrap

In de woning komt een betonnen binnentrap. Deze trap wordt uitgevoerd als zichtwerk. Dit geeft een mooie industriële uitstraling. Daarnaast hoeft de trap niet meer behandeld, geschilderd of afgewerkt te worden. Natuurlijk is het wel mogelijk om er houten treden op te leggen of juist in zijn geheel te bekleden met hout. Het grote voordeel is dat deze trap nooit zal gaan kraken. 
Standaard zal de trap voorzien zijn van een houten trapleuning en balustrade, maar optioneel kan er gekozen worden voor een glazen balustrade en/of een RVS of zwarte trapleuning.

AA.jpg

Diverse luxe opties

Hoewel de woning standaard al behoorlijk luxe is afgewerkt zijn er nog diverse opties die de koper kan kiezen. Deze opties hebben betrekking op een luxere versie van het klimaatsysteem, meer zonnepanelen. Maar ook het toepassen van screens voor de ramen. Diverse aanpassingen aan elektra installatie. Maar ook een waterontharder. Een kelder onder je woning of een tweede badkamer. Veel is mogelijk.
Doordat het een relatief klein project is, kunnen veel persoonlijk wensen besproken worden.

bottom of page