top of page

DE WONINGEN

klik onderaan de pagina op een van de woningen voor meer informatie

 

De moderne en ruime villa's hebben allemaal een grote en gunstig gelegen tuin op het zuid-westen. Voor de gevelafwerking is gekozen voor duurzame en onderhoudsarme materialen. Zo is de houten gevelbekleding van verduurzaamd en reeds vergrijsd essenhout en zijn de aluminium kozijnen en schuifpuien van het Duitse kwaliteitsmerk Schüco.

De villa's zijn volledig gas-loos en voorzien van de laatste technieken op het gebied van klimaatbeheersing en energieopwekking.

30 zonnepanelen zorgen voor voldoende energie om in uw eigen behoefte te voorzien.

Voor de klimaatbeheersing in de villa is gekozen voor een systeem van Climalevel. De basis van dit systeem is een bodemwarmtepomp welke gekoppeld wordt aan een WTW (warmte-terugwin) unit die samen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat waarbij ook de ingeblazen lucht opgewarmd of afgekoeld wordt. In elke verblijfsruimte kan hierbij de temperatuur ingesteld worden.

De villa's zullen worden opgeleverd inclusief luxe SieMatic keuken met Siemens apparatuur en een luxe afgewerkte badkamer met bad.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een andere keuken of badkamer samen te stellen bij een van de aangewezen partijen.

Er zijn diverse opties mogelijk voor aanpassingen aan de indeling of andere persoonlijke wensen om het woongenot verder te vergroten.

Beweeg over een van de woningen voor beschikbaarheid

onder optie

verkocht

beschikbaar

bottom of page